HOPPESTAD GÅRD
VÅR HISTORIE
Hoppestad gård

HISTORE

Rett utenfor Skien i Telemark ligger gården vår. Her har familien holdt til i mange generasjoner, og alltid dyrket grønnsaker. Tidligere drev vi også med dyr, men dette sluttet vi med for å kunne konsentrere oss bare om det vi syns er morsomst. Det å dyrke grønnsaker. Gjennom årene har vi alltid dyrket mange forskjellige grønnsaker, som kålrot, pastinakk og brokkoli. Dette vil vi fortsette med og vi leter kontinuerlig etter innovative løsninger for å benytte jorda vår på best mulig måte.

Produksjonsarealet har vokst jevnt og trutt frem til det det er i dag. Vi er nysgjerrige folk som alltid ønsker å utvikle oss. Verden forandrer seg hele tiden, og det må vi også gjøre. Som en ansvarlig, nysgjerrig og interessert bedrift med langsiktige perspektiver. De siste årene har vi også fått mange som hjelper oss på gården. Våre medarbeidere kommer fra hele verden, og dette gir oss et spennende, utviklende og morsomt miljø.

Jorda vi dyrker er oss bare til låns, og vi må passe vel på den for kommende generasjoner. Vi gjør alle våre valg basert på langsiktige perspektiver. Vi skal dyrke jorda, leve ut våre drømmer og drive vår bedrift uten at det påvirker kommende generasjoners mulighet til å gjøre det samme.

Og vi skal gjøre det morsomt!

0

MÅL JORD

0

MAISPLANTER

0

SPIRER PER ÅR

0

KÅLRØTTER

0

SAUER

0

UTSALGSSTEDER

    Ditt navn (kreves)

    Din e-post (kreves)

    Melding