Alfalfaspirer
HVA KAN SPIRENE BRUKES TIL?
Smak: Mild, nøtteaktig smak
Bruk: Salater, sandwicher, tapas, tacos, sushi, wraps
Kultur: Økologisk produsert innendørs, i kontrollert klima
Tilgjengelighet: Hele året
Holdbarhet: 12 dager ved 1-4 C
Alfalfaspirer har en mild, nøtteaktig smak. De passer utmerket til ost, salater, sandwicher, tapas, tacos, fisk, kjøtt og wokretter, supper og sauser. Spirer er et fantastisk produkt til dietter og er supre til juicing. Spirer bør ikke varmebehandles men tilsettes kalde i alle retter. Dette for å bevare næringsstoffene og alle de sunne gode tingene best.
Hvor kommer den fra?
Alfalfa eller lusern er en flerårig urt i erteblomstenfamilien. Alfalfa er blålusern som dyrkes i betydelig omfang, spesielt i Nord Amerika.
Alfalfaspirer inneholder vitamin A, B, C, D, E, og K. De inneholder også mineralene kalium, kalsium, jern, magnesium, natrium, sink, fosfor og folsyre.
Tilgjengelighet og holdbarhet:
Hoppestad økologiske alfalfaspirer er tilgjengelige året rundt, og kan lett lagres opp til 12 dager fra dagen de pakkes. Den optimale lagringstemperaturen er mellom 1 °C og 4°C.
Vi dyrker våre spirer i et kontrollert hygienisk miljø, og høster våre grønnsaker når de er på sitt absolutt mest næringsrike.