Næringsrike supergrønnsaker som passer godt til all slags mat

Brokkolispirer

En allsidig ingrediens

Hva kan spirene brukes til?

Smak: Mild smak av brokkoli
Bruk: Salater, sandwicher, tapas, tacos, sushi, wraps
Kultur: Økologisk produsert innendørs, i kontrollert klima
Tilgjengelighet: Hele året
Holdbarhet: 12 dager ved 1-4 C

Brokkolispirene har en mild smak av rå brokkoli. De passer utmerket til ost, salater, sandwicher, tapas, tacos, fisk, kjøtt og wokretter, supper og sauser. Spirer er et fantastisk produkt til dietter og er supre til juicing. Spirer bør ikke varmebehandles men tilsettes kalde i alle retter. Dette for å bevare næringsstoffene og alle de sunne gode tingene best.

Hvor kommer den fra?

Brokkoli er en grønnsak som ble produsert allerede på romertiden, den er produsert lengre enn blomkål. Italienerne produserte brokkoli, den er godt kjent i Amerika og de siste 20 årene har den blitt veldig populær i Europa. Det høye innholdet av næringsstoffer i brokkoli er godt kjent, dette produktet har den riktige sammensetningen, og smaker godt.
Brokkolispirer inneholder vitamin A, B, C, D, E, og K. De inneholder også mineralene kalium, kalsium, jern, magnesium, natrium, sink, fosfor og folsyre.
Tilgjengelighet og holdbarhet:
Hoppestad økologiske brokkolispirer er tilgjengelige året rundt, og kan lett lagres opp til 12 dager fra dagen de pakkes. Den optimale lagringstemperaturen er mellom 1 °C og 4°C.
Vi dyrker våre spirer i et kontrollert hygienisk miljø, og høster våre grønnsaker når de er på sitt absolutt mest næringsrike.

    Ditt navn (kreves)

    Din e-post (kreves)

    Melding