Næringsrike supergrønnsaker som passer godt til all slags mat

Reddikspirer

En allsidig ingrediens

Hva kan spirene brukes til?

Smak: Sterk krydret smak, smak av daikon – reddi
Bruk: Ost, sushi, salater, sandwicher, tapas, tacos
Kultur: Økologisk produsert innendørs, i kontrollert klima
Tilgjengelighet: Hele året
Holdbarhet: 12 dager ved 1-4 C

Reddikspirene har en spiss og spicy smak. De smaker fantastisk på ost og sushi. Spirene passer også utmerket til salater, sandwicher, tapas, tacos, fisk, kjøtt og wok retter. De er en perfekt topping for supper og sauser, og et meget godt produkt til en diett.

Hvor kommer den fra?

Våre reddikspirer er laget av daikon frø. Daikon er en type reddik som er kjempepopulær i Japan. Det japanske ordet for reddik er faktisk daikon. Den er nært beslektet til den mer kjente runde røde reddiken, men har en sterkere smak.

Reddikspirer inneholder vitamin A og C. De inneholder også mineralene kalium, jern, organisk fluor, sink og folsyre.

Tilgjengelighet og holdbarhet:

Hoppestad økologiske reddikspirer er tilgjengelige året rundt, og kan lett lagres opp til 12 dager fra dagen de pakkes. Den optimale lagringstemperaturen er mellom 1 °C og 4°C. Spirer liker en jevn temperatur. Kvaliteten går fort ned om temperaturen svinger.

Spirer er en minigrønnsak – en smart grønnsak. Hver reddikspire ville blitt en fullvoksen reddik om vi dyrket den frem. Reddikspirer inneholder 29 ganger mer C-vitamin og 4 ganger mer A – vitamin enn melk. De inneholder 39 ganger mer pro – vitamin enn en moden reddik.

Vi dyrker våre spirer i et kontrollert hygienisk miljø, og høster våre grønnsaker når de er på sitt absolutt mest næringsrike.

    Ditt navn (kreves)

    Din e-post (kreves)

    Melding