Næringsrike supergrønnsaker som passer godt til all slags mat

Kløverspirer

En allsidig ingrediens

Hva kan spirene brukes til?

Smak: Mild på smak
Bruk: Salater, sandwich, tapas, sushi, wraps
Kultur: Økologisk produsert innendørs i kontrollert klima
Tilgjengelighet: Hele året
Holdbarhet: 12 dager ved 1-4 C

Kløverspirene er mild på smak. De passer utmerket til salater, sandwicher, tapas, tacos, fisk, kjøtt og wok retter. En perfekt finish for supper og sauser. Spirer er et meget godt produkt til en diett, og de kan også juices.

Hvor kommer den fra?

Kløver er en plante i erteblomstfamilien, samme familie som den mer kjente alfalfa også tilhører. Planter i denne familien binder nitrogen fra luften, som den deler med sine naboplanter. Nitrogen er en av de næringsstoffene
plantene trenger mest av for å vokse. Planter i erteblomstfamilien er derfor helt uunnværlige i det naturlige kretsløpet. Blomstene i erteblomst familien er også elsket av humler og bier.

Kløverspirer inneholder vitamin A, B, C, D, og K. De inneholder også mineralene kalium, kalsium, jern, selen, magnesium, natrium, sink, fosfor.

Tilgjengelighet og holdbarhet:

Hoppestad økologiske kløverspirer er tilgjengelige året rundt, og kan lett lagres opp til 12 dager fra dagen de pakkes.
Den optimale lagringstemperaturen er mellom 1 °C og 4°C. Spirer liker en jevn temperatur. Kvaliteten går fort ned om temperaturen svinger.

Vi dyrker våre spirer i et kontrollert hygienisk miljø, og høster våre grønnsaker når de er på sitt absolutt mest næringsrike.

    Ditt navn (kreves)

    Din e-post (kreves)

    Melding